Party me DJ Erleta Kadrija

Party me DJ Erleta Kadrija

29 Qershor, 21:30, Ljubimac (Cetinjska 15)

Erleta Kadrija, një DJ nga Prishtina, është e njohur për zellin e saj për pllaka gramafoni dhe për përzierjen e saj të dalluar të muzikës funk, disco dhe house, duke i dhënë secilës prej seteve të saj një sharm të veçantë. Duke u frymëzuar nga udhëtimet e saj të ndryshme, Erleta e pasuron performancën e saj me paletën e pasur të tingujve dhe kulturave që i ka takuar.

No Comments

Post A Comment