Programi i festivalit

Dita 1

4 maj

Hapja e festivalit “Mirëdita, dobar dan!”

18:00, Kino ABC

Shfaqja e filmit “Si mësova të fluturoj” nga Radivoje Andrić

18:30, Kino ABC

Dita 2

5 maj

Promovimi i librit “Sërbia tjetër: Srđa Popović” nga Shkëlzen Gashi

17:00, Barabar Centre, Hotel Grand, Kati 4

Debati “Trashëgimia tjetër”

17:30, Barabar Centre, Hotel Grand, Kati 4

Mbrëmje poetike “Stolpersteine”, Đorđe Simić dhe Mirjana Narandžić

19:30, Kafe-libraria Dit e Nat

Koncerti “Pretty Loud”

21:30, Teatri “ODA”

Dita 3

6 maj

Debati “Liria e lëvizjes në rajon: tani është koha”

13:30, Barabar Centre, Hotel Grand, Kati 4

Promovimi i librit “Momenti kur filloi lufta për mua”

17:00, Barabar Centre, Hotel Grand, Kati 4

Mbyllja e festivalit “Mirëdita, dobar dan!”

19:30, Teatri “Oda”

Shfaqja teatrore “Bimët po të ngordhnin, do bëhej nami!” nga Ivor Martinić

20:00, Teatri “Oda”