Programi i festivalit

Dita 1

14 tetor

18:30 Warmup koktej para hapjes me Drag Queens dhe DJ nga Beogradi

Kino Armata

19:00 Hapja e festivalit

Kino Armata

19:15 Filmi dokumentar “Më shëro” nga Danijela Stajnfeld

Kino Armata

Dita 2

15 tetor

12:00 Promovimi i librit “Sërbia tjetër: Bogdan Bogdanovic” nga Shkëlzen Gashi

Salla e Ateliesë, Pallati i Rinisë

12:30 Debat “Cila është Sërbia tjetër?”

Salla e Ateliesë, Pallati i Rinisë

19:00 Koncert Pavana and more – Branka Parlić dhe Nataša Penezić

Salla e Kuqe, Pallati i Rinisë

Dita 3

16 tetor

12:00 Promovimi i librit “Vrasja e Kulturës” nga Viktor Ivancic, Hrvoje Polan, Nemanja Stjepanovic

Galeria e Fakultetit të Arteve

12:30 Debat “Kultura si mjet politik”

Galeria e Fakultetit të Arteve

13:30 Ekspozitë “Vrasja e kulturës” nga Hrvoje Polan

Galeria e Fakultetit të Arteve

18:30 Mbyllja e festivalit

Kino Armata

19:00 Shfaqja e filmit “Ngarkesa”, nga Ognjen Glavonić

Kino Armata